Utbildning/utveckling och förmedling

Jag har en klärvoajant och medial förmåga som funnits från födseln. Utifrån mitt högre jag och mina guider vägleder jag människor sedan många år tillbaka. Många av dem träffar jag år ut och år in för vägledning och hjälp.

Min första kontakt med guider, kanalisering och medialitet fick jag i slutet av 80-talet tillsammans med Helena Montelius, Sanaya Roman och Duane Packer.

Sedan dess har jag deltagit i och utvecklats genom ett flertal kurser i trans, mediumskap, seanser mm.

Jag har arbetat som medium och regressionsterapeut i ca. 25 år nu.

Hur går det till?

Om Du vill ha en personlig kanalisering/medial vägledning och bor i eller i närheten av Stockholm beställer du en tid per telefon och kommer till min mottagning. Mottagningen är belägen på Brahegatan 4 i centrala Stockholm. Brahegatan ligger strax bakom Stureplan och är en tvärgata till Humlegårdsgatan. Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg. Se karta.

En kanalisering/medial vägledning tar en timme.

Om Du bor någon annanstans ringer Du till mig och avtalar en tid som passar Dig och jag gör vägledningen per telefon. En vägledning per telefon är likvärdig den när man träffas bortsett från värdet av den personliga kontakten. Du kan beställa 40 minuter. När du betalat mitt arvode är den avtalade tiden "din".

 Vad gör jag under kanaliseringen/mediala vägledningen?

Jag "kopplar upp" mig i "kanalen" till mina ljusguider som är en global energi, som samarbetar med dina ljusguider.

Ibland berättar jag mycket om dig utan att du frågar, stundtals får jag en symbolisk bild av dig, som jag tolkar och ibland frågar du och jag svarar. Det sker på så många vis. Varje vägledning är unik. Jag förmedlar det som kommer till mig under samtalet med dig. Du ges alltid möjlighet att ställa frågor! Många gånger så vill också ”andevärlden” komma till tals med ett kärleksfullt budskap. Detta kan vara av mycket stor betydelse för dig.

Som medium känner man, ser man, hör man samt förnimmer eller bara är i. Möjligheterna är många, detta är svårt att förklara!

Du kan fråga om vad Du vill. Jag brukar skriva "allt mellan himmel och jord" i mina annonser. De vanligaste frågorna brukar gälla kärlek, arbete, pengar, barn, utbildning, bostad etc.

Du får en kärleksfull information som ger Dig möjlighet att växa, hela tidigare liv och relationer på ett sådant sätt att Du får lättare att handskas med ditt liv.

Ibland berättas om något som hänt i ett tidigare liv. Då kan jag ge dig en förklaring till varför det ser ut som det gör i det här livet. Själv håller jag mig "utanför" och är bara en förmedlare av informationen.

Om ni är ett antal personer kan jag komma till din ort för vägledning och/eller regressionsterapier. Ring mig!

Om Du själv vill lära Dig kanalisera/utveckla medialitet kan du gå en kurs hos mig. Se kursen!

Jag rekommenderar följande böcker:

"Lär dig kanalisera" Sanaya Roman och Duane Packer, Isis förlag ISBN: 91-88602-70-2

"Högre inspiration" Helena Montelius och Elaiha, Light Changes förlag ISBN: 91-630-1696-3

"Lyssna inåt" - Hur du kan öka din medvetenhet om din inre vägledning - Lee Coit EDISTA, Kuhlemann och Co förlag, ISBN: 91-86350-22-6

Marie-Louise och Robert Hahns böcker. Se hemsida www.hahn.au.se.

Se även www.energica.se.

Jag rekommenderar Dig också att delta i Sanaya Romans och Duane Packer "World wide meditation" varje söndag klockan 18.00. Läs mer om det på deras hemsida: http://www.orindaben.com/.

Jag rekommenderar även ett besök på Vattumannens bokhandel som ligger på Drottninggatan i Stockholm.


© 2006 Ola Sahlin